0475/925835

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang elke nieuwe Chef’s Culina! Een voorproefje van onze nieuwsbrief vind je hier

“CHEF’S CULINA”

Suggestie aperitief;
Pierre Jourdan Brut “Méthode cap classique” €10/glas

Enkele voorproevers
***
Zalmforel
Waterkers – raap – zure room – asperge
Viognier Heiman 2017 Szekszárd Hongarije
***
Konijn & langoustine*
knolselder – bisque – zeekraal
Cuarenta vedimias “cuatro rayas” 2017 Rueda Spanje
***
Kwartel en eendenlever
Groene asperges – ui – aardappel – zwarte look – lente ui
Mr. P “Iona” Pinot Noir 2017 Elgin Zuid-Afrika
***
Assortiment kazen gekozen door de chef** (suppl. €12),
kaas ipv het dessert ( suppl. €5)
***
ananas
honing – gember – spongecake – yoghurtcrumble

– 3 gangen menu €42, aangepaste wijnen + €19 of BOB wijn + €10
– 4* gangen menu €52, aangepaste wijnen + €25 of BOB wijn + €12
– 5** gangen menu €62 of incl. suggestie aperitief aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht en koffie of thee met huisbereide zoetjes €100

Van vrijdagavond tot en met zondagavond serveren wij onze 4 of 5 gangen Chef’s Culina, de marktmenu is dan niet verkrijgbaar

De Chef’s Culina wordt geserveerd voor het gehele tafelgezelschap,
wijzigingen zijn enkel mogelijk mits supplement.