0475/925835

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang elke nieuwe Chef’s Culina! Een voorproefje van onze nieuwsbrief vind je hier

 

Wegens de lockdown die ingaat vanaf vrijdag 13/03 om 00:00u hebben wij niet de mogelijkheid om het restaurant te openen en dit voorlopig tot en met vrijdag 3/04. 

Beste Culinaire genieters,

Na de aankondiging van de algemene sluit van de horeca in België vanwege het Corona virus Covid-19 namen wij onmiddellijk het besluit om niet bij de pakken te zitten en ons ondernemers zin en hart op volle gang te laten gaan.

Wij hadden dan ook besloten om jullie een afhaal/leverings service van de Lockdown traiteurmenu aan te bieden en zo nog te kunnen genieten van onze creativiteit.

Echter waren we toen nog niet echt bewust van de gevolgen hiervan. Naarmate de wetenschap en de pers ons volop informeert over het ernstige besmettingsgevaar van dit virus en dat men moet proberen om zo weinig mogelijk contact te hebben met elkaar, hebben wij met pijn in het hart besloten om onze afhaal/leveringsdienst niet te laten doorgaan. We willen geen enkel risico nemen.

Klanten die reeds besteld hadden zullen wij hierover persoonlijk contacteren.

We hopen met deze maatregel te kunnen bijdragen aan het vermijden van nog meer besmettingen en zo het Coronavirus snel te kunnen uitroeien zodat we allemaal nog vele gezonde jaren te gemoed gaan.
Wij volgen de moed van vele ondernemers die het heft in eigen handen nemen en zelf het besluit nemen voor een volledige lockdown. Hopelijk neemt de regering snel zijn verantwoordelijkheid om te doen wat vele ondernemers uit eigen wil doen!

“Eenheid overwint alles!”

Wij wensen iedereen een gezonde en probleemloze periode toe.

Jurgen & Miranda
Da Vinci