0475/925835

18/04/2018 tot en met 27/05/2018

Wegens een buitenlands foodevent waar wij “Da Vinci” te gast zijn, zal het restaurant gesloten zijn van 16/05 tot en met 23/05.

“CHEF’S CULINA”

(18/04/2018 tot en met 27/05/2018 )

Suggestie aperitief;

Anne-Marie cava Brut Nature  €9/glas

Enkele voorproevers

***

Makreel

gepekeld – bloemkool – witte wijnazijn –  daslook – yuzu  

Cheverny Pascal Bellier 2016 Frankrijk

***

Noorse zalm**

asperge – eidooier – jasmijnthee – spelt

St. Donat Csopak 2016 Hongarijë

***

Kalf

Spinazie – tomaat – zuurdesem – karnemelk

Château Malvat Fronsac 100%Merlot 2012  Frankrijk

***

Assortiment kazen gekozen door de chef (suppl. €10),

kaas ipv het dessert ( suppl. €5)

Madeira (suppl. vanaf €7/glas)

***

Speculoos « La Confiance »

mascarpone– pompelmoes – Vicaris tripel/gueuze – cacao

 

 

3 gangen menu (makreel, kalf, dessert) €40, aangepaste wijnen + €19.

 (De 3 gangen menu wordt niet geserveerd tijdens feestdagen en het weekend vanaf vrijdagavond)

4** gangen menu €50, aangepaste wijnen + €25.

 

Chef’s Culina DeLuXe: 5 gangen menu incl. suggestie aperitief aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht, water op tafel en koffie of thee met huisbereide zoetjes €100

<<Op zaterdagavond serveren wij enkel onze 4 of 5 gangen Chef’s Culina>>

De Chef’s Culina wordt geserveerd voor het gehele tafelgezelschap,

wijzigingen zijn enkel mogelijk mits supplement.