0475/925835

Tot en met 23 juni 2019

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang elke nieuwe Chef’s Culina! Een voorproefje van onze nieuwsbrief vind je hier

Volgende data is het restaurant gesloten; 18/05, 19/05, 22/05, 23/05, 24/05, 29/05, 30/05 en vrijdagmiddag 31/05.

“CHEF’S CULINA”

Suggestie aperitief;
Pelle Pince ”Tokaji Pezsgő “ 2016 extra brut Hongarije €10/glas
Enkele voorproevers
***
Malderse asperges
Oosterschelde kreeft – Noordzeegarnaal – gerookte mousseline
Heideboden 2018 pinot blanc Burgenland Oostenrijk
***
Lam*
24u gegaard – rabarber – feta – salie
Grüner-Veltliner 2017 Horizont Herbert Zillinger Oostenrijk
***
Kalf “Peters Farm”
Doperwt – mini asperge – jonge wortel
Château Le Pey Médoc 2014 Bordeaux
***
Assortiment kazen gekozen door de chef** (suppl. €12),
kaas ipv het dessert ( suppl. €5)
***
Aardbei
Yuzu – witte chocolade – iced tea

3 gangen menu €42, aangepaste wijnen + €19 of BOB wijn + €10
4* gangen menu €52, aangepaste wijnen + €25 of BOB wijn + €12
5** gangen menu €62 of incl. suggestie aperitief aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht en koffie of thee met huisbereide zoetjes €100

Van vrijdagavond tot en met zondagavond serveren wij onze 4 of 5 gangen Chef’s Culina, de marktmenu is dan niet verkrijgbaar

De Chef’s Culina wordt geserveerd voor het gehele tafelgezelschap.