0475/925835

16 januari 2019 tot en met 24 februari 2019

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang elke nieuwe Chef’s Culina! Een voorproefje van onze nieuwsbrief vind je hier

CHEF’S CULINA”
(16/01/2019 tot en met 24/02/2019 )

Suggestie aperitief;
Champagne Veuve Elisabeth Brut €10/glas
Enkele voorproevers
***
Snoekbaars
Prei – tempura – paddenstoel – risotto – cheddar
Bojador Branco 2017 Alentenjo Portugal
***
Buikspek & Sint-Jacobs noot**
Schorseneer – botermelk – kruidenolie
Monferrato Bianco Plisun Crotin 2017 Italië
***
Parelhoen & kreeft
gevuld – velouté – bisque – brocolini – wortel
Nanfrè Valpolicella Jenuta Sant Antonio 2017 Italië
***
Assortiment kazen gekozen door de chef (suppl. €12),
kaas ipv het dessert ( suppl. €5)
Madeira (suppl. vanaf €7/glas)
***
Passievrucht & framboos
Witte chocolade – Yuzu – pistache – macaron

3 gangen menu (snoekbaars, parelhoen, dessert) €42, aangepaste wijnen + €19.
(De 3 gangen menu wordt niet geserveerd tijdens feestdagen en het weekend vanaf vrijdagavond)
4** gangen menu €52, aangepaste wijnen + €25.

Chef’s Culina DeLuXe: 5 gangen menu incl. suggestie aperitief aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht en koffie of thee met huisbereide zoetjes €100
<<Op zaterdagavond serveren wij enkel onze 4 of 5 gangen Chef’s Culina>>
De Chef’s Culina wordt geserveerd voor het gehele tafelgezelschap,
wijzigingen zijn enkel mogelijk mits supplement.