0475/925835

23 maart 2019 tot en met 28 april 2019

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang elke nieuwe Chef’s Culina! Een voorproefje van onze nieuwsbrief vind je hier

“CHEF’S CULINA”

Suggestie aperitief;
Pierre Jourdan Brut “Méthode cap classique” €10/glas

Enkele voorproevers
***
Zalmforel
Waterkers – raap – zure room – asperge
Viognier Heiman 2017 Szekszárd Hongarije
***
Konijn & langoustine*
knolselder – bisque – zeekraal
Cuarenta vedimias “cuatro rayas” 2017 Rueda Spanje
***
Kwartel en eendenlever
Groene asperges – ui – aardappel – zwarte look – lente ui
Mr. P “Iona” Pinot Noir 2017 Elgin Zuid-Afrika
***
Assortiment kazen gekozen door de chef** (suppl. €12),
kaas ipv het dessert ( suppl. €5)
***
ananas
honing – gember – spongecake – yoghurtcrumble

– 3 gangen menu €42, aangepaste wijnen + €19 of BOB wijn + €10
– 4* gangen menu €52, aangepaste wijnen + €25 of BOB wijn + €12
– 5** gangen menu €62 of incl. suggestie aperitief aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht en koffie of thee met huisbereide zoetjes €100

Van vrijdagavond tot en met zondagavond serveren wij onze 4 of 5 gangen Chef’s Culina, de marktmenu is dan niet verkrijgbaar

De Chef’s Culina wordt geserveerd voor het gehele tafelgezelschap,
wijzigingen zijn enkel mogelijk mits supplement.