0475/925835

Beste Culinaire genieter,

Tijdens de feestdagen bieden wij u een helpende hand voor u en uw genodigden op kerstavond 24/12 en oudejaarsavond 31/12
Wij hebben speciaal voor jullie volgens jaarlijkse traditie een gemakkelijke en feestelijke menu voorbereid, die met simpele handelingen en volgens een nauwkeurige handleiding kan worden afgewerkt en opgewarmd.

Een 4 gangen menu voorafgaand met 3 hapjes om het aperitief te begeleiden en afsluitend met huisbereide zoetjes voor bij de koffie.
U kan de menu ook nog uitbreiden naar een 5e  gang met ons befaamd kaasbordje of eventueel het dessert hierdoor vervangen.
Wenst u graag een passende wijn of een originele bubbel, dan zal Miranda u graag helpen uit haar uitgebreid gamma.


Let op
; sommige gerechten worden meegegeven op ons eigen porselein, hier vragen wij een waarborg voor van €10 p/p.
Wij vragen u ook om het gebruikte porselein terug te brengen op de donderdag daarop tussen 16u en 18u.

Wegens organisatorische redenen bieden wij enkel de volledige menu aan en is het niet mogelijk om aparte gerechten en componenten te bestellen.
Wij kunnen helaas ook geen rekening houden met vegetarisme en andere dieet of zware allergie wensen.

 

LET OP: Het traiteur menu is voor zowel 24 december als  31 december VOLZET
reserveren is dus NIET meer mogelijk

Interesse?!
Reserveren is de boodschap; gelieve er rekening mee te houden dat deze niet onbeperkt zijn en wij reservaties aannemen volgens onze maximum capaciteit

U kan reserveren op onze website via het reservatie formulier of via deze link met als opmerking “traiteur feestdagen + kerstavond of oudejaarsavond”.
Wij vragen u vriendelijk tijdens de afhaling te betalen en dit enkel en alleen met cash geld voor een snelle service te kunnen aanbieden.

Culinaire groeten
Jurgen & Miranda


 

Traiteur menu voor de Feestdagen
(24 & 31/12/2019 )

Trio van hapjes;
Gravlax zalm – griekse yoghurt – komkommer
Rode biet – gerookte Oosterschelde paling
Wafel – ansjovis

Menu
“Vitello Tonato” 2.0
Tonijn – kalf – avocado
***
Grietfilet
venkel – mosselen – broodcroutons
***
Everzwijnfilet
witlof – pastinaak – jefkes peer – pepersaus – gratin aardappel
***
Panna cotta kokos
Passievrucht – ananas – origine chocolade « Callebaut »

4gangen menu inclusief:
trio van hapjes, brood & boter, huisbereide zoetjes voor bij de koffie
€55 p/p

Wijnen aangepast aan de gerechten is mogelijk op aanvraag.

Wegens organisatorische redenen aanvaarden wij enkel cash betaling bij ophaling.
(Hou rekening met de waarborg voor het porselein €10p/p)

De traiteurmenu voor kerst is te bestellen uiterlijk vóór woensdag 18/12/19
Afhaling kerstavond 24/12 tussen 12u en 14u.

De traiteurmenu voor oudejaar is te bestellen uiterlijk vóór woensdag 25/12/19
Afhaling oudejaarsavond 31/12 tussen 12u en 14u.