0475/925835

Contact

Vindt u geen antwoord op uw vraag op onze website dan kan u ons steeds contacteren via info@davincirestaurant.be

Taxidiensten; drive2  shuttle direct


Reserveringen en annuleringen kunt u telefonisch maken via 0475/925835 of via onderstaande reserveringsformulier: RESERVEER: *Bij het verzenden van onderstaand formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. ( deze staan onderaan)

Wegens de lockdown die ingaat vanaf vrijdag 13/03 om 00:00u hebben wij niet de mogelijkheid om het restaurant te openen en dit voorlopig tot en met vrijdag 3/04.

Beste Culinaire genieters,

Na de aankondiging van de algemene sluit van de horeca in België vanwege het Corona virus Covid-19 namen wij onmiddellijk het besluit om niet bij de pakken te zitten en ons ondernemers zin en hart op volle gang te laten gaan.

Wij hadden dan ook besloten om jullie een afhaal/leverings service van de Lockdown traiteurmenu aan te bieden en zo nog te kunnen genieten van onze creativiteit.

Echter waren we toen nog niet echt bewust van de gevolgen hiervan. Naarmate de wetenschap en de pers ons volop informeert over het ernstige besmettingsgevaar van dit virus en dat men moet proberen om zo weinig mogelijk contact te hebben met elkaar, hebben wij met pijn in het hart besloten om onze afhaal/leveringsdienst niet te laten doorgaan. We willen geen enkel risico nemen.

Klanten die reeds besteld hadden zullen wij hierover persoonlijk contacteren.

We hopen met deze maatregel te kunnen bijdragen aan het vermijden van nog meer besmettingen en zo het Coronavirus snel te kunnen uitroeien zodat we allemaal nog vele gezonde jaren te gemoed gaan.
Wij volgen de moed van vele ondernemers die het heft in eigen handen nemen en zelf het besluit nemen voor een volledige lockdown. Hopelijk neemt de regering snel zijn verantwoordelijkheid om te doen wat vele ondernemers uit eigen wil doen!

“Eenheid overwint alles!”

Wij wensen iedereen een gezonde en probleemloze periode toe.

Jurgen & Miranda
Da Vinci

Uw contactgegevens:

Let op!
Controleer goed of het e-mailadres juist is, anders kunnen we u niet contacteren.

Uw reservatie:

Het is niet mogelijk om te reserveren op ;
- maandag en dinsdag
- woensdag- en zaterdagmiddag

Beschikbare tijden:
middag van 12utot 13:15u

avond van 19u tot 21u

Mochten er dieetwensen zijn, kunt u deze onderstaand invullen. Ook overige vragen en/of opmerkingen kunt u hier plaatsen:

*Let op: – De reservatie is enkel geldig na bevestiging van ons (deze bevestiging kan 1 à 2 dagen in beslag nemen). – Voor reservaties binnen de 48u, gelieve telefonisch contact op te nemen – Indien u wil gebruik maken van een cadeaubon vragen wij u vriendelijk om deze bij de reservatie te vermelden.

Bij het maken van een reservatie in restaurant Da Vinci ( koning Albertstraat 29, 9200 Dendermonde) bent u automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden;

*Een annulatie binnen de 24u wordt enkel telefonisch aanvaard.
*Bij een annulatie binnen de 12u kunnen er kosten aan verbonden zijn en dit met een minimum van €25 p/p.
*Gelieve allergieën bij de reservatie te vermelden, bij geen melding kunnen wij geen garantie bieden. Ondanks onze goede zorgen is de kans op kruisbesmetting van allergenen niet uitgesloten.
*Indien u wil gebruik maken van een cadeaubon vragen wij u vriendelijk deze vooraf te melden.
*Bij “no shows”zijn we genoodzaakt een schadevergoeding aan te rekenen van €50 p/p.