0475/925835

Menu van 15/07 tot en met 30/08

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang elke nieuwe Chef’s Culina! Een voorproefje van onze nieuwsbrief vind je hier

Lees aandachtig onze huisregels alvorens u reserveert!

 

“Menu CHEF’S CULINA”

Aubergine – tomaat – parmezaan
Kalf – tonijn – kapper
zwezerik – wortel – ras el hanout
Petinat Roze “Peter B. & Peter W. projects”  €10/15cl of €50/75cl
***
Zeebaars – ceviche – labneh – girolles °°°
Heimann Viognier 2018  €6/ 15cl of €30 / 75cl
***
Babykreeft – peul – look
Liberty Nages  €5/15cl of €25/75cl
***
Haantje – bloemkool – dooier – zomer truffel
Domaine Vincent Dureuil-Janthial Bourgogne 2017 €8/15cl of €40/75cl
***
Kaas – toast – zoet (suppl. €12),
kaas ipv het dessert ( suppl. €5)
***
Pruim – braambes – kers – Limoen
Thelema Muscat late harvest 2015 €9/5cl of €35/37,5cl

Menu 4 degustaties €38, enkel verkrijgbaar op donderdagmiddag en vrijdagmiddag

Menu 5 degustaties°°° €55, enkel verkrijgbaar ’s Avonds en zondagmiddag

De menu Chef’s Culina wordt geserveerd voor het gehele tafelgezelschap.
Wijzigingen zijn enkel mogelijk mits supplement.